- Berichten
- 1.035
Hehe eindelijk weer eens een post. Omdat we zeer recentelijk verhuist zijn is het BBQ-en op een zeer laag pitje komen te staan. Daarnaast had ik mijn Primo op een andere locatie gestald om deze in een tafel in te laten bouwen. Vorige week is hij eindelijk thuis gekomen en toen gelijk maar weer eens wat er op gegooid.
De tafel heb ik ooit van Peter Bootsma gekocht en stond al een jaar of ander half naast de Primo. Ik kan uit ervaring zeggen door er heel veel naar te kijken en over na te denken gaat die BBQ niet vanzelf in de tafel. Dus onze verhuizing aangepakt om hem bij een kennis met de juiste gereedschappen te stallen.
Voor de eerste keer weer aan om een Bavetje te grillen. Droog wel te verstaan want ik kan tegenwoordig in de garage staan, jippie!
Voor de carnavalsoptocht afgelopen zaterdag naar buiten gereden om een flinke lading ribs te roken. (Er is geen betere inburgeringstactiek kan ik je vertellen
)
Gelukkig genoeg plek om straks in een mooie buitenkeuken in elkaar te knutselen
Zo, nu eerst maar een kijken wat ik hier allemaal gemist heb. Waarschijnlijk moet ik nog wat Stevens inhalen B-)
De tafel heb ik ooit van Peter Bootsma gekocht en stond al een jaar of ander half naast de Primo. Ik kan uit ervaring zeggen door er heel veel naar te kijken en over na te denken gaat die BBQ niet vanzelf in de tafel. Dus onze verhuizing aangepakt om hem bij een kennis met de juiste gereedschappen te stallen.


Voor de eerste keer weer aan om een Bavetje te grillen. Droog wel te verstaan want ik kan tegenwoordig in de garage staan, jippie!


Voor de carnavalsoptocht afgelopen zaterdag naar buiten gereden om een flinke lading ribs te roken. (Er is geen betere inburgeringstactiek kan ik je vertellen


Gelukkig genoeg plek om straks in een mooie buitenkeuken in elkaar te knutselen

Zo, nu eerst maar een kijken wat ik hier allemaal gemist heb. Waarschijnlijk moet ik nog wat Stevens inhalen B-)