- Berichten
- 79
Hallo,
Sinds een paar maanden heb ik een BGE en hierop heb ik alleen wat low en slow geprobeerd (niet gebeurd).
Gisteren heb ik een kalkoen volgens het recept van BGE maandmenu gemaakt (met plate setter), maar hij was bijna niet op temperatuur te krijgen (180 graden),
ik moest de margrietschijf er bijna helemaal afschuiven en onder ook het rooster gedeeltelijk openzetten om de gewenste temperatuur te halen.
Is dit normaal of heb ik iets fout gedaan?
Alvbast bedankt,
Frank
Sinds een paar maanden heb ik een BGE en hierop heb ik alleen wat low en slow geprobeerd (niet gebeurd).
Gisteren heb ik een kalkoen volgens het recept van BGE maandmenu gemaakt (met plate setter), maar hij was bijna niet op temperatuur te krijgen (180 graden),
ik moest de margrietschijf er bijna helemaal afschuiven en onder ook het rooster gedeeltelijk openzetten om de gewenste temperatuur te halen.
Is dit normaal of heb ik iets fout gedaan?
Alvbast bedankt,
Frank