Wij hebben een weber 57cm
Heb deze voor de eerste keer geprobeerd maar liep gelijk tegen enkel problemen aan met de temperatuur
Had een gerecht gezien met daarbij de behorende temp van 130gr
Afijn de weber briketten ( 2 kilo ) in de starter witheet in de brikttenhouders deksel erop en de temp schoot naar dik 200gr
Instelling van de BBQ rooster bovenzijde geheel open onderzijde geheel gesloten.
maar kreeg de temperatuur niet naar beneden
Heb ondertussen ook de flamy briketten ( i.v.m. de goede verhalen en rook en vuur zit om de hoek )
Is er iemand die mij een goede basis wil / kan geven met daarbij de instelling van de barbecue.
- Hoeveel briketten (? aantal / kilo ) heb ik nodig voor welke temperatuur en hoelang kunnen we dan barbecue?n ongeveer
- Instelingen van de ventilatie openingen
- Briketten aan ??n zijde of aan twee zijden met indirect en welke temperaturen zijn dan mogelijk
- Kan ik de waterbak altijd gebruiken
- Als de briketten in de barbecue zitten met deksel hoelang duur het voor de temp ik bereikt welke je nodig hebt.
gelijk, wachten.
- De temperatuurmeter voor de temp in de deksel staat deze boven de briketten, indirecte gedeelte of maakt niet uit
Ik zal vast vele dingen verkeerd gedaan hebben welk ik verkeerd kan doen maar dan ook echt een "maagd op de dit gebied.
Alle andere tips / instellingen zijn natuurlijk ook van harte welkom

Heb deze voor de eerste keer geprobeerd maar liep gelijk tegen enkel problemen aan met de temperatuur
Had een gerecht gezien met daarbij de behorende temp van 130gr
Afijn de weber briketten ( 2 kilo ) in de starter witheet in de brikttenhouders deksel erop en de temp schoot naar dik 200gr
Instelling van de BBQ rooster bovenzijde geheel open onderzijde geheel gesloten.
maar kreeg de temperatuur niet naar beneden
Heb ondertussen ook de flamy briketten ( i.v.m. de goede verhalen en rook en vuur zit om de hoek )
Is er iemand die mij een goede basis wil / kan geven met daarbij de instelling van de barbecue.
- Hoeveel briketten (? aantal / kilo ) heb ik nodig voor welke temperatuur en hoelang kunnen we dan barbecue?n ongeveer
- Instelingen van de ventilatie openingen
- Briketten aan ??n zijde of aan twee zijden met indirect en welke temperaturen zijn dan mogelijk
- Kan ik de waterbak altijd gebruiken
- Als de briketten in de barbecue zitten met deksel hoelang duur het voor de temp ik bereikt welke je nodig hebt.
gelijk, wachten.
- De temperatuurmeter voor de temp in de deksel staat deze boven de briketten, indirecte gedeelte of maakt niet uit
Ik zal vast vele dingen verkeerd gedaan hebben welk ik verkeerd kan doen maar dan ook echt een "maagd op de dit gebied.
Alle andere tips / instellingen zijn natuurlijk ook van harte welkom

