Hallo
Sinds 2 jaar gebruik ik de Napoleon pro22k barbecue.
Op zich een fijne bbq, maar ik heb toch wel de nodige problemen om de temperatuur van de ketel onder controle te houden.
Beneden de luchttoevoer bijna dicht, boven 3/4 gesloten...1/2 brikettenstarter van Weber gevuld, en toch schiet de temperatuur tot tegen de 260 graden Celsius.
Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die dit euvel meemaken?
Krijg ik de temperatuur eindelijk omlaag....kant die vervolgens in en krijg deze dan niet meer omhoog....
Wie heeft raad?
Gr
Henri
Sinds 2 jaar gebruik ik de Napoleon pro22k barbecue.
Op zich een fijne bbq, maar ik heb toch wel de nodige problemen om de temperatuur van de ketel onder controle te houden.
Beneden de luchttoevoer bijna dicht, boven 3/4 gesloten...1/2 brikettenstarter van Weber gevuld, en toch schiet de temperatuur tot tegen de 260 graden Celsius.
Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die dit euvel meemaken?
Krijg ik de temperatuur eindelijk omlaag....kant die vervolgens in en krijg deze dan niet meer omhoog....
Wie heeft raad?
Gr
Henri