BasBQ
Beef en Steak

Tartaarburgers van de WGA

T

Thor

Gast
Vandaag hamburgertjes in de planning. Gisteren boodschappen doen en geen gehakt meenemen, want dat heb ik nog in de vriezer en moet langzamerhand eens op.
Thuis de boodschappen opruimen en meteen het gehakt uit de vriezer gehaald. Eeehh...dat is geen gehakt, dat is tartaar...nou ja, worden het gewoon hele chique burgertjes!

Dus vandaag alle ingredi?nten door elkaar gekneed en er 4 mooie schijven van geboetseerd
vyqytery.jpg


Burgers op de WGA
aju7ehes.jpg


Op het laatst nog even de cheddar er op
re5yteve.jpg


En uiteindelijk op een broodje met sla, tomaat, komkommer en saus
ba9azytu.jpg


Lekker? Jazeker! Maar...

Tartaar bevat nauwelijks vet en dat geeft nou juist extra smaak aan hamburgers.

En de burgers vielen uit elkaar. Ligt misschien ook aan de vlees samenstelling of aan het feit dat het bevroren is geweest?

Afgesloten hebben we met Perzikhelften met bruine suiker van de WGA met stroopwafelijs (niet gebeurd...)

Al met al was het een prima easy Sunday zo!
 
Ziet er heerlijk uit hoor!!
 
Ik dacht al bij het lezen van de aanhef, " oei, kans op droog, weinig smaak" .
Maar het ziet er wel fijn uit, dat dan weer wel :)
 
Jammer maar je moet gewoon wat vet toevoegen.
 
ik had ze best wel even willen keuren voor je
 
Terug
Bovenaan Onderaan