- Berichten
- 202
Na de aangekondigde zonnige zaterdag. Besloten om eens een tapas middag te houden, kleine gerechtjes zonder veel poespas. Enkel cava en stookbrood om het vlees te vergezellen.
Als starter, kofta.
Als tweede gerecht yakitori van eendenborst
Erna gamba's
Om als laatste vleesgerecht te eindigen met kip
Als dessert camembert met een stokbroodje.
Om te eindigen
Pluspunten:
- Alle gerechtjes waren top gelukt, kon er weinig verbetering aan toevoegen
Voor verbetering vatbaar:
- De weersvoorspelling, we hebben geen zon gezien. Gelukkig was de temperatuur wel ok.
Als starter, kofta.
Als tweede gerecht yakitori van eendenborst
Erna gamba's
Om als laatste vleesgerecht te eindigen met kip
Als dessert camembert met een stokbroodje.
Om te eindigen
Pluspunten:
- Alle gerechtjes waren top gelukt, kon er weinig verbetering aan toevoegen
Voor verbetering vatbaar:
- De weersvoorspelling, we hebben geen zon gezien. Gelukkig was de temperatuur wel ok.