Een half jaar geleden lid geworden van dit mooie forum want een nieuwe bbq in de herfstaanbieding gekocht met het idee eens wat culinaire te gaan bbqen.
Maar nog niet aangeraakt. Tot m'n echtgenote 2 t-bones voor m'n zoon en mij meenam van de Lidl. Tja we kunnen helaas niet allemaal naar de Hanos. Vorige keer in de pan gedaan en dat was hem niet. Vandaag zonnig, ik dacht ik steek hem aan.
Beef en steak rub erop, nog nooit gedaan, wat een verschil al. Verder simpel met boontjes en gebakken aardappelen. Wel done op 65 graden voor zoonlief, hij was lekker!
Wel ff wennen dat kolenmandje met briketten, werd voor m'n gevoel niet echt warm maar grilde wel goed. Dat wordt nog oefenen want heb ook nog zo'n gietijzeren rooster die zou zo denk ik niet warm worden. Maar goed die moet ik ook nog inbranden daarom niet gebruikt.
Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
Maar nog niet aangeraakt. Tot m'n echtgenote 2 t-bones voor m'n zoon en mij meenam van de Lidl. Tja we kunnen helaas niet allemaal naar de Hanos. Vorige keer in de pan gedaan en dat was hem niet. Vandaag zonnig, ik dacht ik steek hem aan.
Beef en steak rub erop, nog nooit gedaan, wat een verschil al. Verder simpel met boontjes en gebakken aardappelen. Wel done op 65 graden voor zoonlief, hij was lekker!
Wel ff wennen dat kolenmandje met briketten, werd voor m'n gevoel niet echt warm maar grilde wel goed. Dat wordt nog oefenen want heb ook nog zo'n gietijzeren rooster die zou zo denk ik niet warm worden. Maar goed die moet ik ook nog inbranden daarom niet gebruikt.




Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk