BasBQ
Beef en Steak

Sweet spareribs 3-2-1.. ongeveer

 
 

DvDeurzen

Vuurmaker
Berichten
65
Mijn vader zit thuis in een verbouwing dus ik dacht. Laat ik eens spareribs maken. We eten daar zondag altijd friet, dus een lekkere ribbetje erbij kan noot geen kwaad. De avond ervoor ontdaan van het vlies en in de kruiden gezet. De dag erop lekker op de Weber Mastertouch. Ik wilde ook weer eens zelf een lak maken dus heb deze kee gekozen voor de laksaus van “Eten met Nick”. Ik heb alleen de hot sauce eruit gelaten omdat er mensen zijn die niet zo van pittig houden die mee aten. Ik heb er ook nog wat extra honing aan toegevoegd, omdat ik heb wat te zuur vond. Het resultaat uiteindelijk weer fantastisch. Ik merk wel aan mezelf dat hoe vaker ik ze maak, hoe meer ik de tijd delen los laat. Ik kijk gewoon naar de kleur van de ribben het eerste deel en in de folie prik ik erin met een thermapen. Als ze mals genoeg zijn gaan ze voor het laatste deel. Ik merk dat dat voor mij goed werkt. Het is nu dus ongeveer 2,5 uur - 1,5 uur - 15 minuten.

Mochten mensen nog geïnteresseerd zijn in wat ik nog meer maak. Volg me dan op insta. @bby_by_dennis

D2747187-C886-49A2-BA68-8543F6AE75CD.png
78B9C4DF-1E31-4262-B671-BC12A2D72F72.png
8D9A6A39-69B3-4620-A909-AA19AE45F696.jpeg
A0F80285-4593-45C8-BE36-358026170953.png
FB53DDC9-19C5-457F-9A72-ACD791B3B885.png
E470CB92-3493-4295-92C1-5B32BBED5668.jpeg
73870BED-67DD-4DB7-8818-547E074416D7.jpeg
 
Lekker hoor!
 
Lekkere ribbies. 😋😋😋
 
Spareribs altijd lekker.
De 3 2 1 tijden zijn inderdaad maar een richtlijn, elke rib is ook anders.
 
Mijn vader zit thuis in een verbouwing dus ik dacht. Laat ik eens spareribs maken. We eten daar zondag altijd friet, dus een lekkere ribbetje erbij kan noot geen kwaad. De avond ervoor ontdaan van het vlies en in de kruiden gezet. De dag erop lekker op de Weber Mastertouch. Ik wilde ook weer eens zelf een lak maken dus heb deze kee gekozen voor de laksaus van “Eten met Nick”. Ik heb alleen de hot sauce eruit gelaten omdat er mensen zijn die niet zo van pittig houden die mee aten. Ik heb er ook nog wat extra honing aan toegevoegd, omdat ik heb wat te zuur vond. Het resultaat uiteindelijk weer fantastisch. Ik merk wel aan mezelf dat hoe vaker ik ze maak, hoe meer ik de tijd delen los laat. Ik kijk gewoon naar de kleur van de ribben het eerste deel en in de folie prik ik erin met een thermapen. Als ze mals genoeg zijn gaan ze voor het laatste deel. Ik merk dat dat voor mij goed werkt. Het is nu dus ongeveer 2,5 uur - 1,5 uur - 15 minuten.

Mochten mensen nog geïnteresseerd zijn in wat ik nog meer maak. Volg me dan op insta. @bby_by_dennis

Bekijk bijlage 49433Bekijk bijlage 49434Bekijk bijlage 49435Bekijk bijlage 49436Bekijk bijlage 49437Bekijk bijlage 49438Bekijk bijlage 49439
Sparribs altijd lekker!

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Ziet er goed uit, zou ik hetzelf maken had ik wel de hatsas toegevoegd ;)
 
Mooi gedaan! Leuk ook om af en toe hier nog een ketel aan het werk te zien ipv al die kamado’s
 
Terug
Bovenaan Onderaan