Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Recept gepikt van FB (zie link hieronder). Wat in de oven kan kan ook op de bbq toch? Kip was lekker toch miste ik iets.Volgende keer een beetje tomatenketchup toevoegen en misschien een Maggi blokje.
Ziet er heerlijk uit, nice met die paksoy erbij.
Voor surinaamse kip zou ik geen kerriepoeder van verstegen gebruiken maar de Surinaamse Kerrie (masala) van Nandan, gewoon te koop in de meeste buurtsupers http://www.ah.nl/appie/producten/product/wi199028/nandan-masala-nandan
Deze is veel zachter en aromatischer dan die van Verstegen of Silvo.
Ben bekend met de massala kerrie Ewald maar in het originele recept werd gezegd geen massala te gebruiken. Dus heb het eerst zo gemaakt. Een volgende keer ga ik het aanpassen naar mijn eigen smaak.
Ben bekend met de massala kerrie Ewald maar in het originele recept werd gezegd geen massala te gebruiken. Dus heb het eerst zo gemaakt. Een volgende keer ga ik het aanpassen naar mijn eigen smaak.
Aha, duidelijk...........
Doen wij meestal ook, eerst precies volgens recept en dan aanpassen indien nodig.
Wel vreemd dat het recept dat zegt, dat je in een Surinaams gerecht geen Surinaamse Kerrie moet gebruiken.
Persoonlijk vinden wij de Massala van Nandan ook nog eens vele malen lekkerder dan de gewone Kerrie van de Verstegen en Co's
Desalnietemin blijft die laatste foto van het bordje er feestelijk en smakelijk uitzien, zou zo aanschuiven.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.