Vandaag een stuk varkensbuik op de Monolith gedaan.
Eerst in een rub gezet van zwarte peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder en oregano. En wat knoflooktenen in de buik geplaatst.
De Monolith op 115 graden laten komen met en het spekkie lekker laten garen, met wat kersenhout, tot een kern van 82.
Het moment van aansnijden ....................... die geur! Heerlijk! En zo sappig en mals. Weer een aanrader.
Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Eerst in een rub gezet van zwarte peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder en oregano. En wat knoflooktenen in de buik geplaatst.

De Monolith op 115 graden laten komen met en het spekkie lekker laten garen, met wat kersenhout, tot een kern van 82.

Het moment van aansnijden ....................... die geur! Heerlijk! En zo sappig en mals. Weer een aanrader.

Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk