BasBQ
Beef en Steak

Sunday porkbelly roast

 
 
 

2Bushy

Kooltjesharker
Berichten
220
Vandaag een stuk varkensbuik op de Monolith gedaan.
Eerst in een rub gezet van zwarte peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder en oregano. En wat knoflooktenen in de buik geplaatst.

9d1740cdfd83cac0794441c7b9ba71ae.jpg


De Monolith  op 115 graden laten komen met en het spekkie lekker laten garen, met wat kersenhout,  tot een kern van 82.

03cb61f43eb63b1aabc1b14b46510675.jpg


Het moment van aansnijden .......................  die geur!  Heerlijk! En zo sappig en mals. Weer een aanrader.

7f206d09896a6990fd7ba30f0f6b3c4a.jpg


Bedankt voor het kijken.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Daar krijg je trek van zeg!
 
Lekker hoor
 
Prachtig...

[added to list]=true
 
heerlijk
 
Ziet er erg goed uit, deze staat bij mij hoog op het verlanglijstje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan