BasBQ
Beef en Steak

Sunday brisket

Gefeliciteerd met je Koei  <:p
 
Hoi,

Mooi stuk vlees!

Ik heb nog wel twee vraagjes:
- Waar heb je het vlees gekocht?
- Welke temperatuurmeter heb je die met je gsm communiceert? (die wil ik ook ;) )

Ik ben namelijk van plan om een brisket op mij UDS te gaan maken :)
 
Ziet er fantastisch uit, en mooi sappig.
Ben ook wel benieuwd naar de leverancier van het stuk vlees  :)

Algemener gesproken: wat zijn goede runderen om een brisket (low n slow) van te bereiden? Ik begrijp dat er wel een bepaald verpercentage nodig is om tot een goed eindresultaat te komen. Kan me herinneren dat in de VS de stukken gewoon in het koelschap in de winkels verkocht worden, en dit leken me over het algemeen redelijk gemrmerde stukken.

Al met al goed topic !
 
Vlees is online gekocht, bij bbquality. Een angus brisket uit australie. Angus runderen (grainfed ) hebben normaal wel voldoende marmering. De thermometer met controller is een heatermeter, info hierover is hier op het forum te vinden.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan