BasBQ
Beef en Steak

Sunday boneless lambsaddle

 
 
 

2Bushy

Kooltjesharker
Berichten
220
Vandaag een lamszadel uitgebeend maar wel het haasje aan de filet laten zitten.
ad7eec480a0acc3ce2b737425f6f5e2f.jpg



5e40f97a12df7124dbaa264f3af594c6.jpg


Daarna de filets opgebonden zodat het haasje er niet af kan en om natuurlijk een gelijkmatige vorm te krijgen.

48491a3bf635890f4a02c715b6e650e3.jpg


Een rub gemaakt van grof zeezout, grove zwarte peper, knoflook, rozemarijn en olijfolie.

7252e7c8623fe7cbfd010c5e647efba4.jpg


0ef1552933aa003640be23d886c701df.jpg


Het ei op 245 graden en ze konden er op
Kern ingesteld op 48 gr C. En na 25 minuten deze temperatuur bereikt.

9751e5bbc9006d010ac445fe5384a473.jpg

De temperatuur van de Monolith naar de 350 graden voor de reversed sear.

abf2c037609919c4d0e4970da025a6f5.jpg


De kern was op dat moment 53 gr. C. En toen zagen ze er er zo uit.

//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/cb65ed7f9d0b96c6b3e8883cbeef3474.jpg[/IMG

En zo van binnen!

[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/6f3e528c5660deb0e906b0de4ad062b3.jpg

Dank voor het kijken !

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
De laatste foto is helaas niet doorgekomen. Zal hem er alsnog  bij doen.

3b96b8ef67255a9c531480c60ad72062.jpg


Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan