Vandaag een lamszadel uitgebeend maar wel het haasje aan de filet laten zitten.
Daarna de filets opgebonden zodat het haasje er niet af kan en om natuurlijk een gelijkmatige vorm te krijgen.
Een rub gemaakt van grof zeezout, grove zwarte peper, knoflook, rozemarijn en olijfolie.
Het ei op 245 graden en ze konden er op
Kern ingesteld op 48 gr C. En na 25 minuten deze temperatuur bereikt.
De temperatuur van de Monolith naar de 350 graden voor de reversed sear.
De kern was op dat moment 53 gr. C. En toen zagen ze er er zo uit.
//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/cb65ed7f9d0b96c6b3e8883cbeef3474.jpg[/IMG
En zo van binnen!
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/6f3e528c5660deb0e906b0de4ad062b3.jpg
Dank voor het kijken !
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk


Daarna de filets opgebonden zodat het haasje er niet af kan en om natuurlijk een gelijkmatige vorm te krijgen.

Een rub gemaakt van grof zeezout, grove zwarte peper, knoflook, rozemarijn en olijfolie.


Het ei op 245 graden en ze konden er op
Kern ingesteld op 48 gr C. En na 25 minuten deze temperatuur bereikt.

De temperatuur van de Monolith naar de 350 graden voor de reversed sear.

De kern was op dat moment 53 gr. C. En toen zagen ze er er zo uit.
//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/cb65ed7f9d0b96c6b3e8883cbeef3474.jpg[/IMG
En zo van binnen!
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/6f3e528c5660deb0e906b0de4ad062b3.jpg
Dank voor het kijken !
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk