Ik heb vandaag beef short ribs in de planning. Heb een paar mooie short ribs van Scottish Beef. Mooi gemarmerd en goed bevleesd.
Hier hier heb ik een PSG rub op gedaan.
Inmiddels de monolith op temperatuur laten komen, rond de 130 gr. Celsius. De short ribs konden er op. Ook nog even wat kersenhout op de kooltjes gedaan.
Na 3 uur rook te hebben gehad heb ik ze in folie ingepakt, met wat runderbouillon, voor de laatste 2 uurtjes schatte ik. De kerntemperatuur was toen al 78 gr. Celsius.
Na 1,5 uur begon mn Maverick zich te melden dat zijn taak er op zat. Een keurige 93 gr. Celsius.
Hierna de Monolith op de nul stand en de ribs nog een uur laten rusten.
Het resultaat was echt geweldig. Iedereen heeft er van gesmuld.
Bedankt voor het volgen.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
Hier hier heb ik een PSG rub op gedaan.
Inmiddels de monolith op temperatuur laten komen, rond de 130 gr. Celsius. De short ribs konden er op. Ook nog even wat kersenhout op de kooltjes gedaan.
Na 3 uur rook te hebben gehad heb ik ze in folie ingepakt, met wat runderbouillon, voor de laatste 2 uurtjes schatte ik. De kerntemperatuur was toen al 78 gr. Celsius.
Na 1,5 uur begon mn Maverick zich te melden dat zijn taak er op zat. Een keurige 93 gr. Celsius.
Hierna de Monolith op de nul stand en de ribs nog een uur laten rusten.
Het resultaat was echt geweldig. Iedereen heeft er van gesmuld.
Bedankt voor het volgen.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk