- Berichten
- 41
In het receptendeel een recept met stoofvlees gevonden, ondanks dat het nog aanvoelt als zomer wilde ik dit graag een keer proberen. Ik heb een riblap (+-500gram)uit de supermarkt genomen om uit te proberen.
Resultaat was erg lekker maar dat lag vooral aan het sausje. Vlees qua structuur was prima maar niet supermals/zacht.
Ruim 5 uurtjes in de folie op 110 graden. Geserveerd met home made friet en wortel/doperwt.
Misschien in de winter nog een keertje maar dan moet ik er meer een bbq twist aan geven.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Resultaat was erg lekker maar dat lag vooral aan het sausje. Vlees qua structuur was prima maar niet supermals/zacht.
Ruim 5 uurtjes in de folie op 110 graden. Geserveerd met home made friet en wortel/doperwt.






Misschien in de winter nog een keertje maar dan moet ik er meer een bbq twist aan geven.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk