BasBQ
Beef en Steak

Suddervlees bbq style

 
 
 

BearGrills

Sprokkelaar
Berichten
41
In het receptendeel een recept met stoofvlees gevonden, ondanks dat het nog aanvoelt als zomer wilde ik dit graag een keer proberen. Ik heb een riblap (+-500gram)uit de supermarkt genomen om uit te proberen.

Resultaat was erg lekker maar dat lag vooral aan het sausje. Vlees qua structuur was prima maar niet supermals/zacht.

Ruim 5 uurtjes in de folie op 110 graden. Geserveerd met home made friet en wortel/doperwt.

4974d7e69fb482ac179a3d6800a76221.jpg

68c8cf23fff25e66ed1ce9ddcb07addd.jpg

d2df5a22cd7066aa7b9a2b66e5c2f784.jpg

b466e8293a825d961f17a31c83326b13.jpg
49b66e6fb8b958e095e8736e38b872cc.jpg
4e69e4675fc0b49df6051bf93e331f2f.jpg


Misschien in de winter nog een keertje maar dan moet ik er meer een bbq twist aan geven.



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit!
Moet ik ook eens maken. Alleen lastig om er een BBQ smaak aan te krijgen in het ALU
 
Ziet er goed uit!

Zou je niet hetzelfde effect krijgen maar dan met meer Q smaak door hem zonder alu folie indirect te laten garen met wat rookhout en je sausje ook op de q te laten pruttelen.
Je kan dan altijd het laatste deel inpakken met saus erbij?
 
Of het vlees in een alu bakje leggen, ondergedompeld in de saus, bovenkant open laten zodat de rook erbij kan?
 
Ziet er leuk uit. Ik wil het ook eens proberen maar dan open met rook zoals anderen aangeven.
Grz.
 
Lijkt me erg lekker.
Ik zou het vlees net als ik bijvoorbeeld bij Goulash of Boeuf Bourguignon doe eerst direct kort snoeihard grillen en daarna pas in de alu.
 
Terug
Bovenaan Onderaan