begin deze week een voorraadje buikspek gehaald bij de kaufland Brd voor 2.99 /k.
en een stuk of wat lapjes dik gesneden in de marinade vacuum gelegd.


vrouw lig vlak door d griep,,kltn weer,,dus alle reden om thuis te blijven vandaag.
en om de tijd wat doden brandstof in de starter voor een slow sudder sessie.
de spek eerst tegen de 120 graden een paar uur op t rooster .
en wat kersenhout dr bij voor een licht rooksmaakje.

daarna in de ikea gietijzer pan met jus uut een zakkie van de lidl en wat ui dr bij.
.
nu een uur of 4 onderweg en laat m rustig nog een paar uur doorsudderen rond de 95 graden.
vanavond misschien vuur opstoken en nog ffn op t rooster voor een beter kleurtje maar de verleiding is straks groot zo dat het t rooster niet haalt en met incl zwoerd weg geslobberd wordt
en een stuk of wat lapjes dik gesneden in de marinade vacuum gelegd.


vrouw lig vlak door d griep,,kltn weer,,dus alle reden om thuis te blijven vandaag.
en om de tijd wat doden brandstof in de starter voor een slow sudder sessie.
de spek eerst tegen de 120 graden een paar uur op t rooster .
en wat kersenhout dr bij voor een licht rooksmaakje.

daarna in de ikea gietijzer pan met jus uut een zakkie van de lidl en wat ui dr bij.

nu een uur of 4 onderweg en laat m rustig nog een paar uur doorsudderen rond de 95 graden.
vanavond misschien vuur opstoken en nog ffn op t rooster voor een beter kleurtje maar de verleiding is straks groot zo dat het t rooster niet haalt en met incl zwoerd weg geslobberd wordt