BasBQ
Beef en Steak

Stuk 900 gr Ribey met grilgroenten

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.643
Ik had nog een stukje rib-eye van ruim 900 gr.
Leek me wel wat om die met vaderdag ff klaar te maken.
Bleek bij het trimmen nog een andere spier in te zitten. Dus niet trutten en gewoon aan de slag.
Met olie ingevreven en daarna met een tuinkruiden-peper rub bedekt.
BGE op 140 C, indirect met 1/2 platesetter. Grillrooster mee opgewarmd. Blokje eiken rookhout erbij
Stukje vlees voor 65 min laten garen tot 49 C. Daarna rustig laten rusten. Niet meer afgegrild.
Daarna nog wat groenten gegrild.
Heerlijk mals stukje vlees. Had ik wel verdiend. ;)

IMG_5722.jpg
IMG_5723.JPG


IMG_5724.JPG
IMG_5725.JPG
IMG_5726.JPG
IMG_5728.JPG
IMG_5729.JPG
 
Die ziet er heerlijk mals uit peter 👍🏻
 
Lekker gedaan hoor.
Mooi stukje vlees.
 
Peter, je hebt jezelf heerlijk verwend.
 
het is Vaderdag, ik maak een mega ribeye voor mezelf. dat doe je goed!
 
Less is so much more, heerlijk Peter
 
Ziet er heerlijk uit, prima Vaderdag zo
 
Ziet er heel lekker uit.
Bewust niet afgegrild om de kruiden niet te verbranden?
O.a., . Zo langzaam gegaard met een blokje rookhout is heel lekker.
 
Ik had nog een stukje rib-eye van ruim 900 gr.
Leek me wel wat om die met vaderdag ff klaar te maken.
Bleek bij het trimmen nog een andere spier in te zitten. Dus niet trutten en gewoon aan de slag.
Met olie ingevreven en daarna met een tuinkruiden-peper rub bedekt.
BGE op 140 C, indirect met 1/2 platesetter. Grillrooster mee opgewarmd. Blokje eiken rookhout erbij
Stukje vlees voor 65 min laten garen tot 49 C. Daarna rustig laten rusten. Niet meer afgegrild.
Daarna nog wat groenten gegrild.
Heerlijk mals stukje vlees. Had ik wel verdiend. ;)

Bekijk bijlage 41447Bekijk bijlage 41448

Bekijk bijlage 41449Bekijk bijlage 41450Bekijk bijlage 41451Bekijk bijlage 41452Bekijk bijlage 41453
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan