- Berichten
- 5.120
Ik had nog een stukje rib-eye van ruim 900 gr.
Leek me wel wat om die met vaderdag ff klaar te maken.
Bleek bij het trimmen nog een andere spier in te zitten. Dus niet trutten en gewoon aan de slag.
Met olie ingevreven en daarna met een tuinkruiden-peper rub bedekt.
BGE op 140 C, indirect met 1/2 platesetter. Grillrooster mee opgewarmd. Blokje eiken rookhout erbij
Stukje vlees voor 65 min laten garen tot 49 C. Daarna rustig laten rusten. Niet meer afgegrild.
Daarna nog wat groenten gegrild.
Heerlijk mals stukje vlees. Had ik wel verdiend.
Leek me wel wat om die met vaderdag ff klaar te maken.
Bleek bij het trimmen nog een andere spier in te zitten. Dus niet trutten en gewoon aan de slag.
Met olie ingevreven en daarna met een tuinkruiden-peper rub bedekt.
BGE op 140 C, indirect met 1/2 platesetter. Grillrooster mee opgewarmd. Blokje eiken rookhout erbij
Stukje vlees voor 65 min laten garen tot 49 C. Daarna rustig laten rusten. Niet meer afgegrild.
Daarna nog wat groenten gegrild.
Heerlijk mals stukje vlees. Had ik wel verdiend.
