- Berichten
- 349
Gisteren zijn mijn schoonbroer en ik begonnen aan een cursus streetfood Academy: Texas BBQ & Southern Comfort food, bij Syntra is Hasselt (B).
Wat schetste mijn verbazing.... onze leraar was Wim Bloemen, lid van het Belgische BBQ team De Filous en organisator van de BBQ Wedstrijd in Hasselt.
Heel leuk om hem zo enthousiast te horen vertellen over onze grote hobby.
En toch weer een paar dingetjes geleerd. Je PP in drie lagen folie inpakken zodat er geen vocht kan ontsnappen.
Hele leuke recepten waren erbij, o.a. Beer, Bacon & cheddar cornbread, crabcakes en mijn favoriet van de avond Apple pie moonshine
Zelf hadden we de ABT's gemaakt en op een echte streetfood manier gepresenteerd in een frietzakje.
Wat schetste mijn verbazing.... onze leraar was Wim Bloemen, lid van het Belgische BBQ team De Filous en organisator van de BBQ Wedstrijd in Hasselt.
Heel leuk om hem zo enthousiast te horen vertellen over onze grote hobby.
En toch weer een paar dingetjes geleerd. Je PP in drie lagen folie inpakken zodat er geen vocht kan ontsnappen.
Hele leuke recepten waren erbij, o.a. Beer, Bacon & cheddar cornbread, crabcakes en mijn favoriet van de avond Apple pie moonshine
Zelf hadden we de ABT's gemaakt en op een echte streetfood manier gepresenteerd in een frietzakje.

