- Berichten
- 865
Heren dames van dit edele genootschap... nu ik ook de smaak van het zelf worstenmaken te pakken heb begin ik me te ergeren aan het vullen van de darmen met de foodprocessor... het kost erg veel moeite om het stugge plakkerige deeg door dat smalle halsje te krijgen... dus ben ik me aan het verdiepen in een andere manier van vullen b.v. Met een stopbus..
Heb al zitten kijken om zoiets zelf te maken, maar er zitten veel mitsen en maren aan ivm voedselveiligheid. Maar als ieman een gouden tip heeft hoe zoiets te maken is hij welkom..
De andere optie is een stopbus kopen, heb al op meni site gekeken ook bij onze forum sponsor, maar ik zie veel dezelfde ontwerpen en toch nogal wat prijsverschil tussen de vele opties, van de Kitchener tot de LEM of de Beefketal... ook op ebay vind ik het een en ander, helaas sturen ze niet altijd nasr NL...
Dus mijn vraag aan jullie, wat gebruiken jullie om worst te stoppen, welk merk, wat zijn de voor en tegens.. waar moet ik op letten.......
Heb al zitten kijken om zoiets zelf te maken, maar er zitten veel mitsen en maren aan ivm voedselveiligheid. Maar als ieman een gouden tip heeft hoe zoiets te maken is hij welkom..
De andere optie is een stopbus kopen, heb al op meni site gekeken ook bij onze forum sponsor, maar ik zie veel dezelfde ontwerpen en toch nogal wat prijsverschil tussen de vele opties, van de Kitchener tot de LEM of de Beefketal... ook op ebay vind ik het een en ander, helaas sturen ze niet altijd nasr NL...
Dus mijn vraag aan jullie, wat gebruiken jullie om worst te stoppen, welk merk, wat zijn de voor en tegens.. waar moet ik op letten.......