- Berichten
- 759
Vandaag stond er stoofvlees op het menu. Grotendeels het recept van BBQ-junkie gevolgd. Begonnen met pondje ui te schillen en in ringen snijden en het vlees in mooie dobbelstenen terwijl de Bono stond voor te warmen.
Het vlees eerst even in de Dutch oven.
hierna de ui even gefruit,
vlees weer in de pan en drie bruine biertjes (Steenbrugge) erbij
Drie laurierblaadjes en kruidnagels Tijm en eenbruine boterham met mosterd toegevoegd.
Heerlijk laten stoven voor ruim 3 uur op 120 graden indirect en op smaak gemaakt met wat soyasaus En hier het resultaat. Wat heb ik geleerd van deze sessie.. Volgende keer zeker drie keer zoveel maken

Het vlees eerst even in de Dutch oven.
hierna de ui even gefruit,
vlees weer in de pan en drie bruine biertjes (Steenbrugge) erbij
Drie laurierblaadjes en kruidnagels Tijm en eenbruine boterham met mosterd toegevoegd.
Heerlijk laten stoven voor ruim 3 uur op 120 graden indirect en op smaak gemaakt met wat soyasaus En hier het resultaat. Wat heb ik geleerd van deze sessie.. Volgende keer zeker drie keer zoveel maken

