BasBQ
Beef en Steak

Stoofpot in dutch oven op de buitenkachel

Jeroentjuh

Tondelzoeker
Berichten
5
Aangezien het kouder wordt is het weer tijd voor stoofpotjes.
Tijd dus om de dutch oven te gebruiken.

Eerst de 800gram riblap bestrooid met peper, zout, knoflook en een beetje kaneel.
Nacht laten intrekken en op zaterdag het vuur aan en de oven er op.
Basis recept van internet geplukt en naar eigen smaak aangepast.

In totaal heeft het 9 uur staan sudderen en daarna genieten geblazen.

Binnenkort weer proberen maar dan met.wild zwijn

20221105_182911.jpg


20221105_141603.jpg


20221105_111450.jpg


20221105_110809.jpg


20221105_110806.jpg
 
Goed aan de slag gegaan. Nog een mooie tuinhaardbbq.
Prima idee om hier de ketel in te zetten.
Lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan