Jeroentjuh
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Aangezien het kouder wordt is het weer tijd voor stoofpotjes.
Tijd dus om de dutch oven te gebruiken.
Eerst de 800gram riblap bestrooid met peper, zout, knoflook en een beetje kaneel.
Nacht laten intrekken en op zaterdag het vuur aan en de oven er op.
Basis recept van internet geplukt en naar eigen smaak aangepast.
In totaal heeft het 9 uur staan sudderen en daarna genieten geblazen.
Binnenkort weer proberen maar dan met.wild zwijn
Tijd dus om de dutch oven te gebruiken.
Eerst de 800gram riblap bestrooid met peper, zout, knoflook en een beetje kaneel.
Nacht laten intrekken en op zaterdag het vuur aan en de oven er op.
Basis recept van internet geplukt en naar eigen smaak aangepast.
In totaal heeft het 9 uur staan sudderen en daarna genieten geblazen.
Binnenkort weer proberen maar dan met.wild zwijn