Ok, dan trap ik wel af.
Het was deze maand mijn keuze, je zou dan zeggen dat je de zaakjes strak op orde hebt. Nou nee dus, ik moest hem vandaag nog maken en had zelfs geen boodschappen in huis. Dus hoplidop naar de Macro en vlug (bijna) ingredi?nten ingeslagen, helaas was er geen foelie grrrrr. Nou ja ik heb toch al een naam om me niet aan het recept te houden, dus weer even creatief geweest, direct ook maar de peper weggelaten om de acceptatiegraad hier wat beter te krijgen in huize Structor. Verder heb je altijd bizar grote verpakkingen in de Macro, dus ik vrees dat we deze week meer receptjes met munt eten
Zo en toen moesten we cashewnoten boter maken, ik heb het simpel gehouden. Cashews in de blender beetje olie erbij en een tikkie suiker.
Zo beide soorten kip tikka in hun marinade badje. Nou ja de ene soort in het eerste marinade badje. Het tweede marinade badje is niet gebeurd
Zo en nu val ik al weer door de mand, ik heb geen saffraan gebruikt bij de saffraan variant =)). Bij de macro hadden ze ook alleen de groot verpakking en om nou voor 35 euro ex btw aan saffraan aan te schaffen..... Dus wat doe je dan, je speelt vals. Hopliedop niemand kijkt even een scheppie kurkuma er in, prachtig kleurtje niemand die het merkt :blush:
Steven & ik stonden heerlijk buiten met de WGA. Helaas begon het vlak voor het eind te stort regenen. Ik kan daar uitstekend tegen, maar Steven was aan het mopperen. Dus de WGA maar opgepakt en even in de garage gezet. Deur open dat moet vast kunnen voor zo'n minuut of 5. Nou en of dat kon er was geen rook te zien in de garage van Structor. En ook nog eens prima ligt, dit was zomaar een prima plan. De foto's gingen ook een stuk beter met dit licht.
Zo en klaar om te eten, hup het eten op tafel. Mijn dochters zaten klaar en een vriendinnetje van mijn oudste zat ook klaar. Ding-dong, ding-dong, ding-dong nou wie had daar nu zo'n haast. He gezellig de buurman en de buurvrouw aan de deur. He ze gebaren wel wat wild, Emiel, Emiel volgens mij staat je garage in de brand want onze hele garage staat vol rook. Oooeeeps. Onze garage zijn geschakeld en kennelijk was de ventilatie aan mijn kant voldoende om de rook via een paar kiertjes af te voeren naar de garage van de buren :blush: :blush: Dus weer wat geleerd, binnen bbq-en is nooooooooit een goed idee.
Goed terug naar het eten....
Nou het eten is goed ontvangen, ik had 3 tevreden klanten aan tafel. Alleen de groente chutney, die kon ik alleen verkopen aan het vriendinnetje van mijn oudste. Ik vond het zelf allemaal prima te eten, alleen duidelijk niet de beste van de 15 gemaakte Steven&me's....
Ik ga vanavond nog even een paar spietjes voor mijn vrouw maken, als die uit haar werk komt. Ik ben benieuwd wat haar oordeel is...