En nu nog een Steven & Me maar maken ben nu toch lekker bezig.
Ingredi?nten
250 ml kippenbouillon
200 ml ketjapmanis
50 ml sojasaus kikoman
125 ml witte wijn
170 ml suiker
1 lente ui gekneusd het wit
1 teen knoflook gekneusd
stukje gember gekneusd
stukje citroenschil
kippenhaasjes
sesamzaadjes geroosterd
ingredi?nten
De Tare maar goed dat ik gelezen had van gebruik een hoge pan.
De Yakitori met de lenteui
Op de BBQ samen met de kippendijen
Even door de tare heen halen (kon ik mijn gietijzeren bakje ook mooi gebruiken)
Bijna klaar je moet er wel om denken dat hij gauw verbrand met de tare erop
Samen met rijst en gewokte groenten en wat sesamzaadjes en ringetjes lenteui erover erg smakelijk en heb de tare in de vriezer gedaan zodat we die nog een keer kunnen gebruiken.
op naar de volgende Steven & Me
