Zo, vandaag deze Steven & Me gemaakt, en....... die viel enorm in de smaak. Na het lezen van wat oude berichten had ik al een kleine aanpassing met de limoen bedacht. Net zoals met coleslaw maak ik vaak een friszoete dressing van limoensap en honing. Heb ik hier ook toegepast en wij vonden het erg lekker. De varkenshaas heb ik er bij een kerntemperatuur van 58 gr afgehaald en ingepakt in alufolie. Naar ons ide was de varkenshaas perfect. De combi met de moja marinade en de sinaasappelpartjes was heerlijk. Verder hebben we er (ja sorry) aardappels uit de ..v., gegrilde uiten en spiezen van courgette en halloumikaas gegeten.

De ingredi?nten

De 2 varkenshazen tegen elkaar aangelegd en opgebonden
Helaas geen foto van de varkenshaas in een zak met de marinade

Partjes van de sinaasappel snijden

Plak van onder en bovenzijde snijden en vervolgens, stukje voor stukje, de schil wegsnijden

Als alle schil is weggesneden kan je makkelijk de partjes tussen de vliesjes uit snijden

Alle partjes zijn eruit, nog even goed samen knijpen voor een heerlijk slokje sinaasappelsap

voila, de partjes. Mocht je ze wat langer willen bewaren, doe dat dan in het sap van de sinaasappel

De varkenshazen en de spiezen of hoog vuur afgrillen

Mooie strepen trekken

Bordje vol heerlijkheid

Een zeer geslaagde Steven & Me. Tot een volgende keer....