- Berichten
- 617
Gisteren een variant gemaakt op de eerder in de Kettle klaar gemaakte St Louis Porc Steaks.
Lekker dikke procureur steaks gesneden en met Varkensrub bestrooid.
Kort gegrild op direct vuur op de Kamado.
Daarna bijna 2 uren laten sudderen in de Dutch Oven. De saus bestond uit Hertog Jan - Grand Prestige en Sweet Baby Ray's bbq saus.
Het laatste half uur heb ik de saus laten inkoken totdat deze mooi dik was.
Als laatste de Steaks afgegrild en geserveerd met de saus.

St. Louis Pork Steaks, schouderkarbonades van de barbecue
Recept voor St. Louis Pork Steaks, schouderkarbonades van de barbecue. Ze worden eerst gegrilt en daarna gegaard in een badje van BBQ saus en bier.
www.bbq-nl.com
Lekker dikke procureur steaks gesneden en met Varkensrub bestrooid.
Kort gegrild op direct vuur op de Kamado.
Daarna bijna 2 uren laten sudderen in de Dutch Oven. De saus bestond uit Hertog Jan - Grand Prestige en Sweet Baby Ray's bbq saus.
Het laatste half uur heb ik de saus laten inkoken totdat deze mooi dik was.
Als laatste de Steaks afgegrild en geserveerd met de saus.