BasBQ
Beef en Steak

Sproeien met appels en appelazijn

Volgens mij is dit voor de folie, aangezien hij zegt dat dit de kleur is die hij zoekt om in te pakken.
 
De kleur voor en na de folie verschilt nagenoeg niet omdat er geen rook meer bij komt.
Zat nog even naar de foto?s op mijn telefoon te kijken, dit was na de folie.
De botten kwamen er hier uit, dit waren buikribben. Vaak gebeurt dat niet als ik babybacks maak.
Vind dat ook niet belangrijk en laat het niet in het proces meewegen.

Dit was de voor de folie foto.
1c2b7b56b8d4f191b0574cda2ceb644c.jpg


Dit is de na de folie foto van een vorige sessie:
8e7bea5970f9273623b82449f36574b7.jpg


Ik kook dus echt op die kleur. En om daar te komen heb ik met mijn rub (ik gebruik Noskos the Pulled Pork) en ??n blok rookhout drie uur nodig op 107?C.
Ribs gaan kort van tevoren in de rub en zo vanuit de koelkast in de barbecue.
 
Even een update, de Spareribs waren heerlijk. Heb de Spareribs 3 2 30 min gedaan. Waren heerlijk bedankt voor alle info. Gr
 
Terug
Bovenaan Onderaan