- Berichten
- 3.153
Vandaag zijn er volgens mij veel procureurs op de Q's gegaan om te eindigen in Pulled Pork.
Zo ook hier in het Brabantse land waar het prachtig weer was om weer eens echt los te gaan!
Ik kon het niet nalaten hier toch maar weer een draadje aan te wijden en wat plaatjes te laten zien
Vanochtend rond 07:00u de starter gevuld met wat briketjes zodat we om 07:45u het startschot op de WSM hadden en om 17:15u de zo geliefde 88C kern temperatuur van de procureur was bereikt.
In de tussentijd ben ik ook nog bezig geweest met wat fine-tuning van de HM4.1, handig bij zo'n lange sessie.
De foto's vertellen verder het verhaal....alvast bedankt voor het kijken!
2.300gram procureur, leverancier Sligro
na injecteren ruim in de Blues Hog rub gezet (zaterdagavond)
nu een nachtje in de koelkast
de procureur op het rooster, ready to go!
de ochtendstond heeft smoke in de mond...
na 5 uurtjes was een mooi bark in aantocht
gelakt met Blues Hog BBQ sauce terug op de Q voor de volgende 2 uurtjes
in de alu-folie ingepakt terug op de Q
na het inpakken en garen tot 88C kwam een fraai stuk vlees tevoorschijn
en dit dan eerst maar even een uurtje laten rusten
en na het pullen een volle bak draadjes-pork
tenslotte een foto van het eindresultaat: een broodje pulled pork met home-made coleslaw....daar deden we het voor!
Zo ook hier in het Brabantse land waar het prachtig weer was om weer eens echt los te gaan!
Ik kon het niet nalaten hier toch maar weer een draadje aan te wijden en wat plaatjes te laten zien

Vanochtend rond 07:00u de starter gevuld met wat briketjes zodat we om 07:45u het startschot op de WSM hadden en om 17:15u de zo geliefde 88C kern temperatuur van de procureur was bereikt.
In de tussentijd ben ik ook nog bezig geweest met wat fine-tuning van de HM4.1, handig bij zo'n lange sessie.
De foto's vertellen verder het verhaal....alvast bedankt voor het kijken!
2.300gram procureur, leverancier Sligro

na injecteren ruim in de Blues Hog rub gezet (zaterdagavond)

nu een nachtje in de koelkast

de procureur op het rooster, ready to go!

de ochtendstond heeft smoke in de mond...

na 5 uurtjes was een mooi bark in aantocht

gelakt met Blues Hog BBQ sauce terug op de Q voor de volgende 2 uurtjes

in de alu-folie ingepakt terug op de Q

na het inpakken en garen tot 88C kwam een fraai stuk vlees tevoorschijn

en dit dan eerst maar even een uurtje laten rusten

en na het pullen een volle bak draadjes-pork

tenslotte een foto van het eindresultaat: een broodje pulled pork met home-made coleslaw....daar deden we het voor!
