- Berichten
- 120
Na al een maand of 2 door dit forum geneusd te hebben en vorige week heb aangemeld, nu maar eens tijd om me voor te stellen:
Carlo, 36 jaar (gisteren 10-4) samenwonend en 2 dochters (4-7) en na een jaar of 5 met een WCK te hebben gespeeld nu een WOT aangeschaft om eens meer klaar te gaan maken dan alleen een worstje of sateetje
3 weken geleden de spiffburgers gemaakt (mega lekker) 2 weken geleden voor het eerst zelf spareribs (nog niet de 3-2-1) geprobeerd maar -nog- zonder goede termometer en op de Compact Kettle wat toch wel lastig te regelen valt qua temp.(zeker als het nog als -10 voelt en dit de eerste poging was....maar op zich prima gelukt.
Week geleden de BCC geprobeerd en nadat de kip zijn nek stootte omdat hij op een halve liter blik zat en de deksel niet dicht kon dus de WOT gehaald.
Ik hoop hier nog veel te leren over het echte bbq gebeuren.
gr. Carlo
Carlo, 36 jaar (gisteren 10-4) samenwonend en 2 dochters (4-7) en na een jaar of 5 met een WCK te hebben gespeeld nu een WOT aangeschaft om eens meer klaar te gaan maken dan alleen een worstje of sateetje

3 weken geleden de spiffburgers gemaakt (mega lekker) 2 weken geleden voor het eerst zelf spareribs (nog niet de 3-2-1) geprobeerd maar -nog- zonder goede termometer en op de Compact Kettle wat toch wel lastig te regelen valt qua temp.(zeker als het nog als -10 voelt en dit de eerste poging was....maar op zich prima gelukt.
Week geleden de BCC geprobeerd en nadat de kip zijn nek stootte omdat hij op een halve liter blik zat en de deksel niet dicht kon dus de WOT gehaald.
Ik hoop hier nog veel te leren over het echte bbq gebeuren.
gr. Carlo