- Berichten
- 1.835
Hallo genootschapsvrienden,
Gisteren konden we eindelijk weer eens het spit gebruiken. Dit was by far de beste aankoop van 2015, maar helaas deed de motor het na 2 maanden niet meer. Weber garantie is wat dat aan gaat echt top. Binnen een week had ik een nieuwe motor en konden we het spit weer gaan gebruiken.
Online had ik al diverse keren kipshoarma op het spit langs zien komen en dat moest het dan maar gaan worden. Allereerst de kip even lekker kruiden. Hiervoor had ik de standaard shoarma kruiden van verstegen gebruikt. En daarna lekker aan het spit rijgen en voor wat afwisseling ook paprika en ui mee geregen.
Vervolgens op de weber geplaatst.
Na ongeveer 40 minuten kon de eerste broodjes gaan vullen. Mooi om op zo'n manier je vlees te snijden.
Daarna ging de rest van het vlees nog even draaien boven het vuur om opnieuw een heerlijk korstje te krijgen en na 15 minuten was die batch ook klaar. Man man wat was dat lekker een lekker broodje (leermoment even schoon bordje pakken voor de foto :-( ).
Ik ben bang dat de volgende keer als ik om 4:00 in de ochtend trek in shoarma heb dit een enorme tegenvaller gaat worden.
Bedankt voor het kijken.
Gisteren konden we eindelijk weer eens het spit gebruiken. Dit was by far de beste aankoop van 2015, maar helaas deed de motor het na 2 maanden niet meer. Weber garantie is wat dat aan gaat echt top. Binnen een week had ik een nieuwe motor en konden we het spit weer gaan gebruiken.
Online had ik al diverse keren kipshoarma op het spit langs zien komen en dat moest het dan maar gaan worden. Allereerst de kip even lekker kruiden. Hiervoor had ik de standaard shoarma kruiden van verstegen gebruikt. En daarna lekker aan het spit rijgen en voor wat afwisseling ook paprika en ui mee geregen.

Vervolgens op de weber geplaatst.

Na ongeveer 40 minuten kon de eerste broodjes gaan vullen. Mooi om op zo'n manier je vlees te snijden.

Daarna ging de rest van het vlees nog even draaien boven het vuur om opnieuw een heerlijk korstje te krijgen en na 15 minuten was die batch ook klaar. Man man wat was dat lekker een lekker broodje (leermoment even schoon bordje pakken voor de foto :-( ).

Ik ben bang dat de volgende keer als ik om 4:00 in de ochtend trek in shoarma heb dit een enorme tegenvaller gaat worden.
Bedankt voor het kijken.