BasBQ
Beef en Steak

Spifs burger time!

 
 
 

Riestad

Gemarineerd
Berichten
1.325
Hij stond al een tijdje op mijn todo, afgelopen week maar even tijd voor genomen.

c973a45c4b67aeb08830161477db3a6c.jpg


Volgens recept gemixed en met behulp van de weber pers wat burgers gemaakt.

25ce91d3aedb16648023c050d864f4ab.jpg


775f0e34464a5613bf09198f94679a11.jpg


85f61a8b14a298146e5911e5d6d0c8e0.jpg


De volgende dag op de Primo en de broodjes maar even in de oven...

c08283ad0a294517dac23795f693ca86.jpg


dc6fede6af08d7034c679e1116ca6a74.jpg


2dfc1fd23dc63155ed71fd73328b6c83.jpg


f43ee61cf361a1d812a965cf29979d73.jpg


Smaak was top! Aanrader!

Bedankt voor het kijken!
 
Water in de mond hiero, hmmmm
 
niks mis mee  :)
 
Jaakke zei:
Lijkt me lekker, moet ze ook eens gaan maken.
Heb de hamburger pers al klaar liggen :D

Folie in de pers wordt het nog iets eenvoudiger.!
 
Er gaat niets boven eigen-gemaakte burgers!
Ik rasp de ui meestal, zodat deze bij mediumbereiding van de burger minder scherp aanwezig is
 
Ceriel zei:
Er gaat niets boven eigen-gemaakte burgers!
Ik rasp de ui meestal, zodat deze bij mediumbereiding van de burger minder scherp aanwezig is

Wordt de ui minder scherp door het raspen (vocht wat er uit loopt) of omdat de snippers dan fijner zijn?
 
Ligt roken met beuken/eiken chips (#6/#8) en bij het omdraaien de hete kant lakken met knoflookboter maakt hem goddelijk
 
Jaakke zei:
Ceriel zei:
Er gaat niets boven eigen-gemaakte burgers!
Ik rasp de ui meestal, zodat deze bij mediumbereiding van de burger minder scherp aanwezig is

Wordt de ui minder scherp door het raspen (vocht wat er uit loopt) of omdat de snippers dan fijner zijn?
Kleinere stukjes, dus meer gegaard ondanks de korte grill tijd (denk ik...  :-/ )
 
Ceriel zei:
Jaakke zei:
Ceriel zei:
Er gaat niets boven eigen-gemaakte burgers!
Ik rasp de ui meestal, zodat deze bij mediumbereiding van de burger minder scherp aanwezig is

Wordt de ui minder scherp door het raspen (vocht wat er uit loopt) of omdat de snippers dan fijner zijn?
Kleinere stukjes, dus meer gegaard ondanks de korte grill tijd (denk ik...  :-/ )

Makes sense, ik gebruik meestal een groente hakker, wordt ik ook niet zo emotioneel van :p

Fido zei:
Ligt roken met beuken/eiken chips (#6/#8) en bij het omdraaien de hete kant lakken met knoflookboter maakt hem goddelijk

Knoflook is altijd goed  :D
 
Lekker hoor!
Ipv folie, vet ik de pers altijd een beetje in met olijfolie, laten ze zo los uit de pers.
 
Fido zei:
Ligt roken met beuken/eiken chips (#6/#8) en bij het omdraaien de hete kant lakken met knoflookboter maakt hem goddelijk

Die zet ik ook even op de lijst!
 
Veel meer hoeft het ook eigenlijk niet te zijn.
 
Ah spiffs heerlijk! Hier staan ze voor zaterdag op het menu!
 
Terug
Bovenaan Onderaan