- Berichten
- 865
Gelukkig heb ik het recept terug weten te vinden hier op het forum.
www.bbqgenootschap.nl
Dus vandaag was het weer eens burgertijd.
Gehakt gedraaid van het "afval" van mijn ossenhaas (en een beetje extra omdat het lekker is.
8 stuks van 175gram
Even op de Q samen met de broodjes
En samen met een stukje cheddar, tomaat, augurk, bacon en wat Koolsla (volgens recept @Dominique)
Spiffs burgers
Voor 4 hamburgers: 500 gram rundergehakt 1 theelepel zout 1 theelepel zwarte peper 1 theelepel knoflook 2 theelepels paprikapoeder 1 eetlepel worchestershire saus 1 eetlepel ketchup 1 fijngesnipperde rode ui Meng alle ingredienten door mekaar, weeg het geheel en deel dat door 4, nu is het...

Dus vandaag was het weer eens burgertijd.
Gehakt gedraaid van het "afval" van mijn ossenhaas (en een beetje extra omdat het lekker is.
8 stuks van 175gram
Even op de Q samen met de broodjes
En samen met een stukje cheddar, tomaat, augurk, bacon en wat Koolsla (volgens recept @Dominique)