Vanavond lekkere burgers gemaakt. Recept gebruikt van Spiffs.
In de mix:
1kg rundergehakt
2 gesnipperde rode uitjes
2 tl zout
2 tl zwarte peper
2 tl knoflook
1 tl gerookte paprikapoeder
3 tl paprikapoeder
2 el worchestershiresaus
2 el ketchup
2 fijn gesnipperde rode uien
Goed mixen en ballen van maken.
Daarna gebruik gemaakt van een hamburgerpers (of zoals in mijn geval het deksel van een jodenkoeken blik) om er 8 burgers van te persen. Normaal gesproken zouden ze een uurtje terug in de koelkast moeten, die tijd had ik vanavond niet dus ik heb ze even in de vriezer gelegd om op te stijven.
In de tussentijd even wat ontbijtspek opgebakken om op de broodjes te doen.
Ingredienten om de burger te bekleden:
Op de Q!
Na het bakken even een paar minuten onder de folie om te rusten. Daarna broodjes opmaken!
In de mix:
1kg rundergehakt
2 gesnipperde rode uitjes
2 tl zout
2 tl zwarte peper
2 tl knoflook
1 tl gerookte paprikapoeder
3 tl paprikapoeder
2 el worchestershiresaus
2 el ketchup
2 fijn gesnipperde rode uien


Goed mixen en ballen van maken.

Daarna gebruik gemaakt van een hamburgerpers (of zoals in mijn geval het deksel van een jodenkoeken blik) om er 8 burgers van te persen. Normaal gesproken zouden ze een uurtje terug in de koelkast moeten, die tijd had ik vanavond niet dus ik heb ze even in de vriezer gelegd om op te stijven.

In de tussentijd even wat ontbijtspek opgebakken om op de broodjes te doen.

Ingredienten om de burger te bekleden:

Op de Q!

Na het bakken even een paar minuten onder de folie om te rusten. Daarna broodjes opmaken!
