- Berichten
- 60
Als je dan uiteindelijk een WGA hebt weten te bemachtigen dan moet er ook wat op bereidt worden.
Vandaag spicy cheeseburgers.
500gr rundergehakt gemixed met zout,peper, 2 beschuitjes, rauw ei, halve rode ui, vers geperst teentje knoflook, crushed red peppers en paprika poeder.
Met het wel bekende deksel van een jodenkoekenblik als hamburgerpers een paar mooie hamburgers gemaakt.
De WGA indirect ingericht met Flamy cocosbriketten.
Ongeveer een minuut of 4 aan iedere kant grillen.
De bolletjes ingesneden en een tomaat en ui in schijfjes gesneden.
Toen de cheeseburgers klaar waren deze op het bolletje gelegd en belegd met mayo, ketchup, sla, ui, tomaat en een plak kaas. Als extra nog wat gemengde salade erbij en klarie, smullen maar!!.
De spicy cheeseburgers smaakten fantastisch!!
Ik ben nooit een fan geweest van ham-/cheeseburgers maar hier mogen ze me tegenwoordig voor wakker maken.
We hadden ieder 2 broodjes maar dat was eigenlijk al te veel van het goede met deze dik belegde broodjes. (Maar ik heb ze wel opgegeten :-o)
Vandaag spicy cheeseburgers.
500gr rundergehakt gemixed met zout,peper, 2 beschuitjes, rauw ei, halve rode ui, vers geperst teentje knoflook, crushed red peppers en paprika poeder.
Met het wel bekende deksel van een jodenkoekenblik als hamburgerpers een paar mooie hamburgers gemaakt.
De WGA indirect ingericht met Flamy cocosbriketten.

Ongeveer een minuut of 4 aan iedere kant grillen.

De bolletjes ingesneden en een tomaat en ui in schijfjes gesneden.
Toen de cheeseburgers klaar waren deze op het bolletje gelegd en belegd met mayo, ketchup, sla, ui, tomaat en een plak kaas. Als extra nog wat gemengde salade erbij en klarie, smullen maar!!.



De spicy cheeseburgers smaakten fantastisch!!
Ik ben nooit een fan geweest van ham-/cheeseburgers maar hier mogen ze me tegenwoordig voor wakker maken.
We hadden ieder 2 broodjes maar dat was eigenlijk al te veel van het goede met deze dik belegde broodjes. (Maar ik heb ze wel opgegeten :-o)