- Berichten
- 3.153
Mijn vrouw, vandaag jarig, is verzot op de zalm van de red cedar plank, dus daarom vandaag een speciale sessie ingelast!
Als rub gebruiken wij bij voorkeur de Thai marinade (Sligro), geeft een mooie spicy bite in combinatie met de rooksmaak van de plank.
De zalm had ik gecombineerd met penne in gesmolten parmezaanse kaas en wat peterselie, daarnaast gesneden kerstomaatjes met een mix van wat uitjes, peper en zout.
Een mooie Chardonnay (niet op de foto's) maakte het compleet.....
De beelden van de sessie spreken voor zich, het was weer verrukkelijk!
Als rub gebruiken wij bij voorkeur de Thai marinade (Sligro), geeft een mooie spicy bite in combinatie met de rooksmaak van de plank.
De zalm had ik gecombineerd met penne in gesmolten parmezaanse kaas en wat peterselie, daarnaast gesneden kerstomaatjes met een mix van wat uitjes, peper en zout.
Een mooie Chardonnay (niet op de foto's) maakte het compleet.....
De beelden van de sessie spreken voor zich, het was weer verrukkelijk!






