- Berichten
- 5.631
Spatchcock Chicken volgens Jamie Purviance
Officieel: Krielkip en Crapaudine met een sinaasappel-kerrieglazuur
Wat een heerlijke recepten heeft Jamie Purviance voor Weber geschreven.
Dit recept komt uit het zwarte Weber boekje Weber's Chicken, hier staan heel wat overheerlijke recepten in, een absolute aanrader.
Wij hebben dit eenvoudig gegeten met BBQ Baked Beans http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6409.0
Deze kip hebben we al vaker gemaakt, deze keer de kerrie voor het kruiden van de kip vervangen door 5-spice.
De kip eerst direct grillen en daarna indirect doorgaren tot een kern in de borst van 75 graden C en ondertussen een aantal keer lakken met de sinaasappel kerrie glaze.
Gewoon genieten.
ruggengraad uit de kip knippen met een wildschaar (spine-less chicken)
Officieel: Krielkip en Crapaudine met een sinaasappel-kerrieglazuur
Wat een heerlijke recepten heeft Jamie Purviance voor Weber geschreven.
Dit recept komt uit het zwarte Weber boekje Weber's Chicken, hier staan heel wat overheerlijke recepten in, een absolute aanrader.
Wij hebben dit eenvoudig gegeten met BBQ Baked Beans http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6409.0
Deze kip hebben we al vaker gemaakt, deze keer de kerrie voor het kruiden van de kip vervangen door 5-spice.
De kip eerst direct grillen en daarna indirect doorgaren tot een kern in de borst van 75 graden C en ondertussen een aantal keer lakken met de sinaasappel kerrie glaze.
Gewoon genieten.

ruggengraad uit de kip knippen met een wildschaar (spine-less chicken)






