Beef en Steak

Spareribs

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Paddy
  • Startdatum Startdatum
 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Vanavond het rijk alleen en op vrijdag altijd al vrij. Mooie gelegenheid om de bbq aan te slingeren en
Spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode. Tijden wel iets aangepast, want het zijn redelijk bescheiden exemplaren.

3AF338F0-0E1C-4D85-BA36-AF1F0A0CD3C4.jpeg


Roken met enkele gedroogde rozemarijntakjes en pruimenboom.
A3E1901D-388F-4D5A-9571-4E433338EB99.jpeg

Inpakken met boter, basterdsuiker en honing.
46119678-F7CD-4A2A-BE2D-199E1F9E8547.jpeg


BB400DAA-30DF-4946-9C83-1D7A46FFBDA1.jpeg


8399368A-0EC2-4D12-B0C3-2FEAC3C628BA.jpeg

Op!
1A5E3B2D-8512-48ED-96A6-AC17A76BD5BA.jpeg
 
Mooi gedaan. Lekker.
 
Ziet er prima uit, had ik best wel gelust! ;)
 
Heerlijk. Ik moet er ook echt eens aan beginnen. Maar ben maar de enige liefhebber in huis. :D
 
Geweldig lekker plankje eten.
Ook leuk die groentjes erbij voor de foto 😁
 
Vandaag de overgebleven spareribs uit de diepvries gehaald en op het ei gelegd. Wederom heerlijk!
886FA61B-ED21-44E3-9D7F-E987F32EBCED.jpeg

C68AA5FF-45F1-478E-A408-1D7C8C753A3F.jpeg
 
Hey Paddy, de ribs zijn er goed uit! Vanmiddag ga ik zelf ook een eerste run spare ribs proberen te maken op de BGE. Hier ga ik ook de 3-2-1 methode voor proberen te gebruiken. Hopelijk met een gelijkwaardig eindresultaat! 🤗
 
Hey Paddy, de ribs zijn er goed uit! Vanmiddag ga ik zelf ook een eerste run spare ribs proberen te maken op de BGE. Hier ga ik ook de 3-2-1 methode voor proberen te gebruiken. Hopelijk met een gelijkwaardig eindresultaat! 🤗

Toevallig ik vandaag ook 😂 Maar ze zijn niet zo dik bevleesd en ga dus gaan voor 2,5-1,5-1 denk ik.
 
Had mijn tijden ook aangepast: 2 1/2 uur, 3 kwartier en een half uur. Zo groot waren ze nl niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan