Goede morgen,
Ik las over een methode om de spareribs te maken, mijn vraag is wat jullie daar van vinden. Ik wil morgen deze methode gaan gebruiken.
De bqq op ongeveer 180 gr, de sparerribs in een alubak met appelsap, afgedekt met aluminium folie, indirect 2 uur laten garen. Als de 2 uur voorbij zijn aluminium foli eraf halen en de rips insmeren met mop saus. En nog een half uur op de bqq, heeft iemand dat wel eens geprobeerd, en is dat een goede methode ? Gr rob
Ik las over een methode om de spareribs te maken, mijn vraag is wat jullie daar van vinden. Ik wil morgen deze methode gaan gebruiken.
De bqq op ongeveer 180 gr, de sparerribs in een alubak met appelsap, afgedekt met aluminium folie, indirect 2 uur laten garen. Als de 2 uur voorbij zijn aluminium foli eraf halen en de rips insmeren met mop saus. En nog een half uur op de bqq, heeft iemand dat wel eens geprobeerd, en is dat een goede methode ? Gr rob