- Berichten
- 59
Morgen gaat het dan gebeuren: 2 spareribs met verschillende rub/marinade.
Gisteren door schoonbroertje 2 spareribs laten halen bij de keurslager (hij was toch ook wel heel benieuwd naar zelf gemarineerde spareribs). Vanavond het vlies eraf gehaald en in de rub/marinade gezet.
Voor de rub heb ik het recept (met kleine aanpassing) van de wedstrijd pulled pork van Noskos gebruikt. Is toch wel mijn favoriet.
Voor de cola ribbetjes heb ik een recept uit het boek Grillin' gebruikt. Dit bestaat uit:
- cola (0,5L)
- honing (1 el)
- sambal oelek (ipv tabasco)(0,2 tl)
- knoflook (1 teentje)
- ciderazijn (1 el)
Hiervan deel bewaren (50ml) en rest bij spareribs doen in een kom (eerst ontvliezen). Dit alles 1 nacht in de koelkast.de sparerib met de rub van Noskos in aluminiumfolie en ook 1 nacht in de koelkast.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gisteren door schoonbroertje 2 spareribs laten halen bij de keurslager (hij was toch ook wel heel benieuwd naar zelf gemarineerde spareribs). Vanavond het vlies eraf gehaald en in de rub/marinade gezet.
Voor de rub heb ik het recept (met kleine aanpassing) van de wedstrijd pulled pork van Noskos gebruikt. Is toch wel mijn favoriet.
Voor de cola ribbetjes heb ik een recept uit het boek Grillin' gebruikt. Dit bestaat uit:
- cola (0,5L)
- honing (1 el)
- sambal oelek (ipv tabasco)(0,2 tl)
- knoflook (1 teentje)
- ciderazijn (1 el)
Hiervan deel bewaren (50ml) en rest bij spareribs doen in een kom (eerst ontvliezen). Dit alles 1 nacht in de koelkast.de sparerib met de rub van Noskos in aluminiumfolie en ook 1 nacht in de koelkast.



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk