In het verleden wel eens spareribs van de slager gehad, maar omdat er van de zomer een paar BBQ's met meer gasten gepland staan toch maar eens naar de Makro gereden. Om de komende weekenden een beetje te proberen en te proeven (en er moet toch ook gegeten worden)
Heb alleen de verkeerde gekocht, die gaan natuurlijk wel opgegeten worden, maar heb toch wat hulp nodig.
Heb de Horeca Select dik bevleesd, zit ook in een blauwe doos maar is al gemarineerd.. beetje jammer.
Staat niks uit op dat ze voorgegaard zouden zijn dus ze gaan +/- 2,5/1,5/1 op de Q bij een 110/120graden. Maar ik zit een beetje met de marinade.. iemand hier ervaring mee? is deze een beetje smaakvol of moet ik er nog wat aan toevoegen? Of alleen het laatste uur met een lekkere saus aflakken?
Punt 2 is: welke ribbetjes moet ik wel hebben (en mensen die Makro Barendrecht kennen, waar liggen ze?)
Morgen gaan er een paar op, daar zal ik foto's van maken anders is het niet gebeurd!
Heb alleen de verkeerde gekocht, die gaan natuurlijk wel opgegeten worden, maar heb toch wat hulp nodig.
Heb de Horeca Select dik bevleesd, zit ook in een blauwe doos maar is al gemarineerd.. beetje jammer.
Staat niks uit op dat ze voorgegaard zouden zijn dus ze gaan +/- 2,5/1,5/1 op de Q bij een 110/120graden. Maar ik zit een beetje met de marinade.. iemand hier ervaring mee? is deze een beetje smaakvol of moet ik er nog wat aan toevoegen? Of alleen het laatste uur met een lekkere saus aflakken?
Punt 2 is: welke ribbetjes moet ik wel hebben (en mensen die Makro Barendrecht kennen, waar liggen ze?)
Morgen gaan er een paar op, daar zal ik foto's van maken anders is het niet gebeurd!