sinds ik een el cheapo heb loop ik aardig op te scheppen
op het werk over hoe lekker het is als je zelf een rub en saus maakt en dan de rub over de ribs smeert een nachtje laat inwerken en ze dan volgens de 3-2-1 methode klaar maakt.
En waar je over opschept moet je natuurlijk ook een keer waar maken, binnen 2 seconden lag er geld op tafel . ga ze maar maken werd er gezegd.
de eerste keer met de 3-2-1 methode was nog niet helemaal goed gegaan teveel tempratuur schommelingen. dus was nu best een beetje bezorgt of het nu wel goed zou gaan.
vroeg genoeg beginnen op tijd nieuwe (warme kolen) en ja hoor alles ging goed en zeker toen ik de ribs uit de folie haalde het viel zowat van het bot af was best een beetje trots
Toen ik ze weer op warmde maandag op het werk hadden ze nog veel te vertellen maar toen ze de eerste hap namen werden wel stil.
missie geslaagd.

En waar je over opschept moet je natuurlijk ook een keer waar maken, binnen 2 seconden lag er geld op tafel . ga ze maar maken werd er gezegd.
de eerste keer met de 3-2-1 methode was nog niet helemaal goed gegaan teveel tempratuur schommelingen. dus was nu best een beetje bezorgt of het nu wel goed zou gaan.
vroeg genoeg beginnen op tijd nieuwe (warme kolen) en ja hoor alles ging goed en zeker toen ik de ribs uit de folie haalde het viel zowat van het bot af was best een beetje trots

Toen ik ze weer op warmde maandag op het werk hadden ze nog veel te vertellen maar toen ze de eerste hap namen werden wel stil.
missie geslaagd.




