Eergisteren even een boodschapje naar de Makro en daar o.a. een doos met ribs meegenomen.
Meteen een aantal uit de doos gehaald om gisteren op de Q te doen.
Hier even ingelezen in de bereidingswijze/tijd, waar ik op de 3-2-1- methode uitkwam.
In de praktijk heeft dit minder letterlijk zo uitgepakt.
Lastig om de temperatuur weer op gang te krijgen naar 110C nadat ik de ribs erop had gelegd.
Deze was aardig afgenomen. De bak met warm water er dus maar weer even uitgehaald en de schuiven open.
Maar goed, ook daardoor natuurlijk weer afname van temperatuur omdat de klep er weer af ging.
Als rub heb ik gekozen voor de basis BBQ rub.


Ribjes voorbeiden...



Nachtje de koelkast in onder de dekens...

Wakker worduuhhhh...

Na een (plusminus) 3 uurtjes de folie in met appelsap erbij...

Na een kleine 1,5 uur er maar af gehaald en uit de folie. (Ze waren al best gaar)

Kinderen wilde makkelijk. R?sti en aardappelkroketjes.

Schoon pa en ma waren er ook bij en die wilde wel de jodenhaasjes proeven.
Dus de BBQ nog even opgestookt en gaan met die ba... uhhh, haasjes.


Bedankt voor het lezen.
Meteen een aantal uit de doos gehaald om gisteren op de Q te doen.
Hier even ingelezen in de bereidingswijze/tijd, waar ik op de 3-2-1- methode uitkwam.
In de praktijk heeft dit minder letterlijk zo uitgepakt.
Lastig om de temperatuur weer op gang te krijgen naar 110C nadat ik de ribs erop had gelegd.
Deze was aardig afgenomen. De bak met warm water er dus maar weer even uitgehaald en de schuiven open.
Maar goed, ook daardoor natuurlijk weer afname van temperatuur omdat de klep er weer af ging.
Als rub heb ik gekozen voor de basis BBQ rub.


Ribjes voorbeiden...



Nachtje de koelkast in onder de dekens...

Wakker worduuhhhh...

Na een (plusminus) 3 uurtjes de folie in met appelsap erbij...

Na een kleine 1,5 uur er maar af gehaald en uit de folie. (Ze waren al best gaar)

Kinderen wilde makkelijk. R?sti en aardappelkroketjes.

Schoon pa en ma waren er ook bij en die wilde wel de jodenhaasjes proeven.
Dus de BBQ nog even opgestookt en gaan met die ba... uhhh, haasjes.


Bedankt voor het lezen.
