Goedemorgen.
Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een Grandhall Xenon 4.
Normaal gesproken gebruik ik voornamelijk mijn UDS om spareribs te bereiden maar ditmaal wil ik mijn gasser aan de test onderwerpen.
Ik krijg eters dus het zou fijn zijn als het in 1x goed gaat
Kan iemand mij op wel helpen met de volgende vragen?
- hoe richt ik mijn gasser optimaal in voor low and slow?
- hoeveel gas zal ik verbruiken per uur?
- zal ik mijn ribs direct op het rooster leggen (ikea ribhouder)
Of zal ik de ribhouder in een metalen braadslee plaatsen (scheelt schoonmaken)
Alvast bedankt
Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een Grandhall Xenon 4.
Normaal gesproken gebruik ik voornamelijk mijn UDS om spareribs te bereiden maar ditmaal wil ik mijn gasser aan de test onderwerpen.
Ik krijg eters dus het zou fijn zijn als het in 1x goed gaat

Kan iemand mij op wel helpen met de volgende vragen?
- hoe richt ik mijn gasser optimaal in voor low and slow?
- hoeveel gas zal ik verbruiken per uur?
- zal ik mijn ribs direct op het rooster leggen (ikea ribhouder)
Of zal ik de ribhouder in een metalen braadslee plaatsen (scheelt schoonmaken)
Alvast bedankt