Gister een dagje thuiswerken dus een goed moment om de KEG weer eens op te stoken.
De ega is helemaal weg van fall off the bone spareribs (van mij mag er best een bite aan zitten maar ja soms moet je wel eens concessies doen
).
En omdat de DO toch nog bij de hand was maar ff gegoogled of er iets leuks te maken was.
Iets gevonden wat mij wel wat leek dus ribs in de rub,de ene met butt rub de andere met yardbird.
Eerst lekker 2 uurtjes gerookt op 100 graden met wat stukjes wijnvat.
Daarna de DO voorzien van wat ontbijtspek, ribs er in ,3 uien in plakken er tussen, een klodder sbr honey er over.
De keg op 175 graden gezet en 2,5 uur niet naar om gekeken. (Hoeft natuurlijk niet in de Q maar het kan dus waarom niet)
Onderstaand wat plaatjes met de telefoon geschoten dus de kwaliteit is niet zo.
De puristen vinden het vast niet zoals het hoort maar het resultaat was best te doen.
De ega is helemaal weg van fall off the bone spareribs (van mij mag er best een bite aan zitten maar ja soms moet je wel eens concessies doen

En omdat de DO toch nog bij de hand was maar ff gegoogled of er iets leuks te maken was.
Iets gevonden wat mij wel wat leek dus ribs in de rub,de ene met butt rub de andere met yardbird.
Eerst lekker 2 uurtjes gerookt op 100 graden met wat stukjes wijnvat.
Daarna de DO voorzien van wat ontbijtspek, ribs er in ,3 uien in plakken er tussen, een klodder sbr honey er over.
De keg op 175 graden gezet en 2,5 uur niet naar om gekeken. (Hoeft natuurlijk niet in de Q maar het kan dus waarom niet)
Onderstaand wat plaatjes met de telefoon geschoten dus de kwaliteit is niet zo.
De puristen vinden het vast niet zoals het hoort maar het resultaat was best te doen.







