BBQ-BURRUN
Vuurmaker
- Berichten
- 69
Ik ben hier op vakantie in Portugal in een prachtig huis met buiten zo'n in de muur gebouwde Portugese bbq. Prachtig ding en perfect om mee te grillen natuurlijk.
Nu wil ik graag low and slow spareribs maken maar op zo'n open Q heb ik geen mogelijkheid om iets af te sluiten, of op een andere manier indirecte hitte voor elkaar te krijgen.
Nu zie ik 2 opties:
- ik grill de ribs alleen direct (lang zo mals niet)
- ik doe de eerste 2 delen van 3-2-1 in de oven en grill ze tenslotte nog ff op de Q
Beide niet ideaal dus.
Iemand betere suggesties?
Thanks!
Nu wil ik graag low and slow spareribs maken maar op zo'n open Q heb ik geen mogelijkheid om iets af te sluiten, of op een andere manier indirecte hitte voor elkaar te krijgen.
Nu zie ik 2 opties:
- ik grill de ribs alleen direct (lang zo mals niet)
- ik doe de eerste 2 delen van 3-2-1 in de oven en grill ze tenslotte nog ff op de Q
Beide niet ideaal dus.
Iemand betere suggesties?
Thanks!