- Berichten
 - 192
 
Goedemorgen allemaal,
Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie.
Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing.
Was het een succes? Ja en nee....
Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik nog een mee-eter kreeg dus had 1 rack ribben uit de vriezer gehaald (dunner bevleesd)
De ribs heb ik op het kleinste botje wegsnijden verder niks bijzonders mee gedaan... peper zout knoflook mengsel erop en zo in de rotisserie gedaan.
Dat heb ik 2,5 uur laten draaien met directe hitte, volgens het recept.
De dik bevleesde spareribs waren heerlijk.... maar die dunnen was gecremeerd
 
Niet erg was toch uit eindelijk genoeg bleek maar toch kreeg ik het benauwd hoor...
Had er frietjes en salade bij gedaan en huisgemaakte bbq sauzen.
Dus next time.... zelfde dikte spareribs is wel gewenst
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie.
Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing.
Was het een succes? Ja en nee....
Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik nog een mee-eter kreeg dus had 1 rack ribben uit de vriezer gehaald (dunner bevleesd)
De ribs heb ik op het kleinste botje wegsnijden verder niks bijzonders mee gedaan... peper zout knoflook mengsel erop en zo in de rotisserie gedaan.
Dat heb ik 2,5 uur laten draaien met directe hitte, volgens het recept.
De dik bevleesde spareribs waren heerlijk.... maar die dunnen was gecremeerd
 Niet erg was toch uit eindelijk genoeg bleek maar toch kreeg ik het benauwd hoor...
Had er frietjes en salade bij gedaan en huisgemaakte bbq sauzen.
Dus next time.... zelfde dikte spareribs is wel gewenst

	
	
	
	
	
	
	
	Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
	
			
			
, maar wordt je gasser zo niet een grote vette plekzooi?