Vandaag voor de eerste keer spareribs gemaakt op de otp47.
Minion methode gebruikt en ik moet zeggen, de q temp was prima te beheersen. Eigenlijk de gehele tijd tussen de 115 en 120 graden.
De ribben komen van meerdanvlees.nl, dik uitgesneden. Ik vond er vrij veel vet aan zitten dus de volgende keer waarschijnlijk dun uitgesneden. Ik heb ze 2.5, 1.5, 1 uur erop gehad.
Als glace, het noskos recept voor pulled pork gebruikt, pecansnippers als rook hout.
De ribbels
In de rub
Op de Q
Na een uur, even sproeien met appelsap
Na 2.5 uur inpakken
Eindresultaat
Pulled pork wordt het volgende project
Minion methode gebruikt en ik moet zeggen, de q temp was prima te beheersen. Eigenlijk de gehele tijd tussen de 115 en 120 graden.
De ribben komen van meerdanvlees.nl, dik uitgesneden. Ik vond er vrij veel vet aan zitten dus de volgende keer waarschijnlijk dun uitgesneden. Ik heb ze 2.5, 1.5, 1 uur erop gehad.
Als glace, het noskos recept voor pulled pork gebruikt, pecansnippers als rook hout.

De ribbels

In de rub

Op de Q

Na een uur, even sproeien met appelsap

Na 2.5 uur inpakken

Eindresultaat
Pulled pork wordt het volgende project